Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 25 srp 2019 00:42




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
 KolejNet 
Autor Zpráva
Začátečník
Začátečník

Registrován: úte 18 črc 2006 20:19
Příspěvky: 14
Bydliště: Prievidza (Slovakia)
Odpovědět s citací
Příspěvek KolejNet
Cawte, zacal som riesit ako to bude s netom na kolejich. Chcel by som sa opytat ako sa to vlastne riesi. Mam na izbe pripojku (aspon v zozname na kn.vutbr.cz je a aj pri rezervacii tam bola napisana), len by som chcel vediet, ci sa este specialne priplaca za internet. diq


čtv 21 zář 2006 16:37
Profil ICQ
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: sob 18 pro 2004 10:18
Příspěvky: 601
Bydliště: Zbraslavice, Kutná Hora, Brno, Paris
Odpovědět s citací
Příspěvek 
O 80 Kč měsíčně platíš víc, že más na pokoji přípojku. Dalších 100Kč za měsíc, pokud si přípojku registruješ. Vše se strhává společně s kolejným z tvého účtu.

_________________
Petr Suchý (exFEKT)
Redakční systém WAMOS
SEO analýza zdarma
Studentský portál
ONEbit.cz


čtv 21 zář 2006 18:34
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Začátečník
Začátečník

Registrován: úte 18 črc 2006 20:19
Příspěvky: 14
Bydliště: Prievidza (Slovakia)
Odpovědět s citací
Příspěvek 
Okm diq. Je to tak ako som si myslel


čtv 21 zář 2006 19:12
Profil ICQ
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 17 srp 2006 16:22
Příspěvky: 20
Odpovědět s citací
Příspěvek Re:
Chtěla jsem se zeptat, kde si mám přípojku registrovat, když jsem na Mánesových kolejích?


čtv 21 zář 2006 19:42
Profil
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: sob 18 pro 2004 10:18
Příspěvky: 601
Bydliště: Zbraslavice, Kutná Hora, Brno, Paris
Odpovědět s citací
Příspěvek 
Zapojíš kompl, do prohlížeče dáš www a tam už to najdeš ... prostě pěkně z pokoje :)

_________________
Petr Suchý (exFEKT)
Redakční systém WAMOS
SEO analýza zdarma
Studentský portál
ONEbit.cz


čtv 21 zář 2006 19:51
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Začátečník
Začátečník

Registrován: úte 18 črc 2006 20:19
Příspěvky: 14
Bydliště: Prievidza (Slovakia)
Odpovědět s citací
Příspěvek 
len tam bolo este pisane ze musim podpisat nejaku zmluvu, mozem to aj elektronicky?


čtv 21 zář 2006 20:16
Profil ICQ
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: sob 18 pro 2004 10:18
Příspěvky: 601
Bydliště: Zbraslavice, Kutná Hora, Brno, Paris
Odpovědět s citací
Příspěvek 
To je jen elektronicky ...

_________________
Petr Suchý (exFEKT)
Redakční systém WAMOS
SEO analýza zdarma
Studentský portál
ONEbit.cz


čtv 21 zář 2006 20:19
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 7 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz