Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 21 kvě 2019 04:36




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ] 
 zrušení ubytování??? 
Autor Zpráva
Odpovědět s citací
Příspěvek zrušení ubytování???
Mám dost velkej problém... Přihlásil jsem se do pořadníku na koleje, vyhověli mi, v termínu jsem zaplatil jistinu 750 Kč a zamluvil si lůžko.. objevilo se mi tam i s kým jsem na pokoji! A teď je na stránkách vut, že nejsem na kolejích ubytován!!! Nechápu... Mohli to zrušit a nic mi nenapsat???


ned 24 srp 2008 18:22
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: čtv 01 úno 2007 16:15
Příspěvky: 73
Odpovědět s citací
Příspěvek 
Vsak pisou pravdu. Ty zatim na kolejich ubytovan nejsi. Ubytovan budes, az prijedes do Brna a vyzvednes si klic od pokoje ;)

_________________
| FEEC | M-EST | #urel@IRCNet | #feec@IRCNet


ned 24 srp 2008 18:29
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte 04 led 2005 09:54
Příspěvky: 668
Bydliště: Nekoř
Odpovědět s citací
Příspěvek Neblázni
Kde teď sedíš? Doma na zadku. Tudíž nejsi ubytován. Až si vyzvedneš klíč, tak budeš ubytován a v systému se ti to napíše. Když se koukneš na záložku Přehled ubytování, tak tam máš napsáno Rezervace, protože zatím máš pouze rezervováno.
Zachovej klid.


ned 24 srp 2008 18:43
Profil
Odpovědět s citací
Příspěvek 
No tak to jsem něco asi podělal. Do háje. Dal jsem tam jak píšeš a je tam: "V systému není žádné Vaše ubytování ani rezervace."
A to jsem platil jistinu, rezervoval pokoj a měl jsem tam i s kým jsem na pokoji... Tak mám pokoj nebo ne, já se asi zblázním, protože jestli nemám, tak jsem v háji :-).


ned 24 srp 2008 19:20
Hrozně ukecanej
Hrozně ukecanej

Registrován: pát 09 kvě 2008 21:22
Příspěvky: 468
Odpovědět s citací
Příspěvek 
hmm,co se zkusit zeptat na dispečinku kolejí? jim zavolej nebo napiš či se tam stav a zeptej se a budeš vědět na čem seš :wink:


pon 25 srp 2008 15:41
Profil
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: pát 26 říj 2007 20:37
Příspěvky: 55
Bydliště: Severní Chodsko
Odpovědět s citací
Příspěvek 
jj, presne tak. Zavolej tam rekni jim problem a rodny cislo, protoze pod nim te maj v databazi a oni ti hned reknou na cem jsi.
tel.: (+420) 54114 2931-3
Od 11.8. do 29.8.: Pondělí až pátek 7:30 - 11:00 a 12:00 - 15:00


pon 25 srp 2008 17:44
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte 04 led 2005 09:54
Příspěvky: 668
Bydliště: Nekoř
Odpovědět s citací
Příspěvek Podpis smlouvy
A poté, co jsi poslal jistinu, podepsal jsi smlouvu? Blikal tam červený nápis jako hrom.


pon 25 srp 2008 19:34
Profil
Odpovědět s citací
Příspěvek 
Už mi psali, nepodepsal jsem smlouvu :-(, já jsem vůl. Jde to ještě nějak udělat???


pon 25 srp 2008 19:57
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte 04 led 2005 09:54
Příspěvky: 668
Bydliště: Nekoř
Odpovědět s citací
Příspěvek 
Podej si novou žádost......


úte 26 srp 2008 20:25
Profil
Odpovědět s citací
Příspěvek 
To jde? Mě to píše, že žádosti momentálně podávat nejdou :-(!


stř 27 srp 2008 10:11
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte 04 led 2005 09:54
Příspěvky: 668
Bydliště: Nekoř
Odpovědět s citací
Příspěvek Půjde to
V tuhle chvíli to nejde, ale myslím, že budou přidělovat místa cca po dvou týdnech semestru.
Tj. sežeň si ubytování alespoň na tři týdny a doufej, že se na kolejích něco uvolní. Sleduj stránky kolejí a IS.


stř 27 srp 2008 20:19
Profil
Odpovědět s citací
Příspěvek 
Mám úplně stejný problém jako ty, zapomněl jsem podepsat smlouvu. Můžeš mi napsat svoje icq, zkusíme něco vykutit ;)


pát 29 srp 2008 10:21
Hrozně ukecanej
Hrozně ukecanej

Registrován: pát 09 kvě 2008 21:22
Příspěvky: 468
Odpovědět s citací
Příspěvek 
hmm,tak v análu jsem byl loni taky a pěkně mne to nasejbřilo, taky jste to nepodpsaly elektronicky že ? :)no nic přeju at se vám to podaří pořešit,ale jak tady vejš psaly tak v prvních dvou týdnech se tam ještě nějaký místo najde,tak když si zavčas zajdete na dispečink kolejí tak to snad půjde ....


pát 29 srp 2008 14:28
Profil
Začátečník
Začátečník
Uživatelský avatar

Registrován: stř 06 srp 2008 09:40
Příspěvky: 14
Odpovědět s citací
Příspěvek 
mohli byste mi poradit jak mam zaplatit jistinu abych mohl podepsat smlouvu (staci to teda elektronicky?). jde to pres internetove bankovnictvi? jaky ucet mam pouzit a jak poznaj ze to je na tu jistinu ? :)

_________________
FIT - 1BIB-37


pon 01 zář 2008 14:47
Profil ICQ
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: pát 26 říj 2007 20:37
Příspěvky: 55
Bydliště: Severní Chodsko
Odpovědět s citací
Příspěvek 
Můžeš to zaplatit jak chceš, já osobně byl dneska na přepážce v ČSOB páč mám bloklej e-banking - ale účtujou si tam 50kč za službu. Jinak myslim že jestli to převedeš na netu, nebo zaplatíš na přepážce tak to bude zaplacený na jejich účtu zhruba ve stejnou dobu. Jinak to poznaj, to se neboj :D [/i]


pon 01 zář 2008 16:08
Profil ICQ
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 15 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz