Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pát 24 kvě 2019 07:01




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 77 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
 KolejNet 
Autor Zpráva
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: ned 03 zář 2006 11:13
Příspěvky: 73
Bydliště: Mohelnice, Czech republic
Odpovědět s citací
Příspěvek KolejNet
Chtěl bych se zeptat, kolik peněz stojí měsíční připojení ke KolejNetu, ceník jsem nepochopil :oops: Cena kolejí na měsíc je mi jasná.
Rozhoduji se teď mezi privátem a kolejí a tak bych rád věděl, na kolik by mě přišla kolej s internetem dohromady.

_________________
2BIB-20


sob 23 čer 2007 15:35
Profil ICQ
Začátečník
Začátečník

Registrován: pon 18 zář 2006 17:13
Příspěvky: 13
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: KolejNet
Bývalo to 100+80, jedna částka za přípojku a jedna za připojení k síti. Teď je to myslím rozpočítané na jednotlivé dny, ale bude to zhruba stejný.


sob 23 čer 2007 16:12
Profil
Odpovědět s citací
Příspěvek 
Měsíčně tě to bude stát 100 kč. Pokud nebudeš internet používat celej měsíc tak míň: do 4 dnů 20,- do 14 dní 50,-


sob 23 čer 2007 16:17
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: ned 03 zář 2006 11:13
Příspěvky: 73
Bydliště: Mohelnice, Czech republic
Odpovědět s citací
Příspěvek 
Aha, 100 teda stojí internet + ještě se platí přípojka na cimře za 80

To Ivanka & Warewolf: Díky za vysvětlení :D

_________________
2BIB-20


ned 24 čer 2007 10:42
Profil ICQ
Ukecanej
Ukecanej
Uživatelský avatar

Registrován: pát 06 črc 2007 12:43
Příspěvky: 105
Odpovědět s citací
Příspěvek 
ahoj muzete mi nekdo rict jak mam postupovat kdyz prijedu na koleje a budu se chtit pripojit do site?prihlasovaci jmeno mi daji na kolejich nebo kde?a staci jen pripojit a jedu?na jake adrese mam pak zaregistrovat pripojku a dalsi veci?diky za odpovedi


pát 31 srp 2007 18:54
Profil ICQ
Odpovědět s citací
Příspěvek kolejnet
petrmikes píše:
ahoj muzete mi nekdo rict jak mam postupovat kdyz prijedu na koleje a budu se chtit pripojit do site?prihlasovaci jmeno mi daji na kolejich nebo kde?a staci jen pripojit a jedu?na jake adrese mam pak zaregistrovat pripojku a dalsi veci?diky za odpovedi


Vse se provadi pres informacni system kolejnetu: http://www.kn.vutbr.cz/is2/
Na adrese http://www.kn.vutbr.cz pak najdes vse kolem kolejnetu.
Akorat zvenku se toho moc nedozvis. Nektere inforamace jsou dostupne pouze na kolejich.


pát 31 srp 2007 19:13
Ukecanej
Ukecanej
Uživatelský avatar

Registrován: pát 06 črc 2007 12:43
Příspěvky: 105
Odpovědět s citací
Příspěvek 
takze pripojim kabel a prvni co mi najede je tahle stranka?nebo jak?


pát 31 srp 2007 20:37
Profil ICQ
Odpovědět s citací
Příspěvek Registrace pripojky
petrmikes píše:
takze pripojim kabel a prvni co mi najede je tahle stranka?nebo jak?

Pripojis kabel a jsi v siti. Je potreba vsak pripojku zaregistrovat. To provedes pres IS KN. Bez teto registrace muzes pristupovat jen na stanky KN. Ven te to nepusti. Jeste predtim je potreba nastavit sit na dynamicke pridelovani IP. Pokud bys tam mel neco jineho, tak by ti nesla ani sit :wink:


pát 31 srp 2007 21:12
Odpovědět s citací
Příspěvek 
A je treba tohle ten spravny kabel pro pripojeni?


sob 01 zář 2007 00:25
Odpovědět s citací
Příspěvek Jaky kabel
honza píše:
A je treba tohle ten spravny kabel pro pripojeni?

Musíte vlastnit počítač se síťovou kartou typu Ethernet 10/100 Mbps nebo 10/100/1000 Mbps s konektorem UTP (RJ-45). Při koupi nových karet doporučujeme uvažovat o koupi 100 Mbps karty.
Rovněž tak budete potřebovat kabel UTP kategorie 5 nebo 6 zakončený konektory RJ-45 s přímým propojením vodičů. Ten použijete pro vlastní připojení vašeho počítače k zásuvce ve zdi.


sob 01 zář 2007 09:56
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: pon 20 pro 2004 12:19
Příspěvky: 33
Bydliště: Kutná Hora / Brno
Odpovědět s citací
Příspěvek 
honza: ano je
Tomik: proč to napsat jednoduše když to de složitě :wink: :D

_________________
Válka je mír. Svoboda je otroctví. Nevědomost je síla...


sob 01 zář 2007 20:49
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: sob 18 pro 2004 10:18
Příspěvky: 601
Bydliště: Zbraslavice, Kutná Hora, Brno, Paris
Odpovědět s citací
Příspěvek 
Sice je, ale 1m?? Dobře si to rozmysli, 3m IMHO minimum, pro pohodlné připojení když nebudeš přímo u zásuvky (doporučuji spíše 5m).

_________________
Petr Suchý (exFEKT)
Redakční systém WAMOS
SEO analýza zdarma
Studentský portál
ONEbit.cz


ned 02 zář 2007 12:43
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: stř 04 črc 2007 20:58
Příspěvky: 51
Bydliště: Listovy koleje C01-319A
Odpovědět s citací
Příspěvek 
Naah, akurat som si objednal 3m kabel.

_________________
FIT 1BIB-31


stř 05 zář 2007 14:54
Profil ICQ
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: sob 18 pro 2004 10:18
Příspěvky: 601
Bydliště: Zbraslavice, Kutná Hora, Brno, Paris
Odpovědět s citací
Příspěvek 
Azrael píše:
Naah, akurat som si objednal 3m kabel.

To bude na 90% stačit ;) pokud ne, je to investice v řádu desetikorun ;)

_________________
Petr Suchý (exFEKT)
Redakční systém WAMOS
SEO analýza zdarma
Studentský portál
ONEbit.cz


čtv 06 zář 2007 08:24
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Odpovědět s citací
Příspěvek 
Chtěl jsem se zeptat, na kolejnetu asi torrenty povoleny nejsou je to tak?
předem díky :)


čtv 20 zář 2007 13:57
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 77 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz