Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pát 20 zář 2019 22:25




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 77 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
 KolejNet 
Autor Zpráva
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte 08 zář 2009 17:28
Příspěvky: 553
Bydliště: Laugaricio
Odpovědět s citací
Příspěvek 
každý má verejnú IP v cene ;) na provozovanie servera však zabudni

_________________
FAST


pát 06 srp 2010 16:55
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: úte 20 črc 2010 16:45
Příspěvky: 35
Odpovědět s citací
Příspěvek 
Zaujimalo by ma ci je nieco potrebne menit v nastaveniach PC, pretoze pri podpisovani kolejnetu tam bola kauzula ze sa mam zaradit do akejsi pracovnej skupiny, pouzivat DNS nazov, a tak dalej...


ned 19 zář 2010 21:14
Profil
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte 08 zář 2009 17:28
Příspěvky: 553
Bydliště: Laugaricio
Odpovědět s citací
Příspěvek 
všetko tam je napísané :!:

meno PC je tvoj_blok-tvoja_izba (napr. A0X-0123)
pracovné zaradenie do skupiny je tvoj_blok (napr. A0X)
nenastavíš, dostaneš upozornenie. ignoruješ upozornenie - odpoja ťa od netu. stačí čítať

_________________
FAST


ned 19 zář 2010 21:18
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: úte 20 črc 2010 16:45
Příspěvky: 35
Odpovědět s citací
Příspěvek 
Ja by som si to velmi rad precital este raz.. problem je v tom ze stranka kolejnetu je dako disabled, a nechce mi ju nacitat...


ned 19 zář 2010 21:21
Profil
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte 08 zář 2009 17:28
Příspěvky: 553
Bydliště: Laugaricio
Odpovědět s citací
Příspěvek 
neverím, že ked sa dostaneš sem, tak kn.vutbr.cz ti nefunguje. konkrétne toto: http://kn.vutbr.cz/docs/conf/

_________________
FAST


ned 19 zář 2010 21:23
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: úte 20 črc 2010 16:45
Příspěvky: 35
Odpovědět s citací
Příspěvek 
Neni problem, ked mas cas mozes si ku mne prist posediet, a mozem ti ponuknut piskoty.... mne kn.vutbr.cz fakt nejde otvorit...


ned 19 zář 2010 21:25
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: pon 13 zář 2010 15:32
Příspěvky: 9
Odpovědět s citací
Příspěvek 
http://kn.vutbr.cz/docs/conf/


ned 19 zář 2010 21:26
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: úte 20 črc 2010 16:45
Příspěvky: 35
Odpovědět s citací
Příspěvek 
pise ze sa neda pripojit ku vzdialenemu serveru,,,, ale dakujem za ochotu..


ned 19 zář 2010 21:31
Profil
Ukecanej
Ukecanej

Registrován: čtv 22 črc 2010 12:01
Příspěvky: 158
Odpovědět s citací
Příspěvek 
Tomika

Pokud jsem to pochopil správně, tak ti jde o to, že nemůžeš zobrazit stránku, kde se nachází návod, jak zkontrolovat správnost nastavení připojení.

Zobrazil jsem a následně převedl do pdf návody pro Windows 2000, Windows XP i Windows Vista a vytvořil z nich zip.

Ke stažení využíj jeden z odkazů:

Kód:
http://uloz.to/5886775/nastaveni.zip

Kód:
http://czshare.com/1430788/axU_/Nastaveni.zip

Kód:
http://www.edisk.cz/stahni/95731/Nastaveni.zip_2.15MB.html

Kód:
http://rapidshare.com/files/420030672/Nastaveni.zip


Heslo k archivu: Tomika


ned 19 zář 2010 22:14
Profil ICQ
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: úte 20 črc 2010 16:45
Příspěvky: 35
Odpovědět s citací
Příspěvek 
Diky moc Svubi, ale medzi tym som to vyriesil, teda nie tak celkom... po zapnuti pocitaca, sa prihlasim k dvom sietam internet 3 a neznama siet. V tomto pripade stranka kolejnetu nefunguje. Ale ked odpojim a znova zapojim ( cez nastavenia adaptera) pripojenie k internetu, uz tu figuruje len internet 3 a v tedy sa stranka kolejnetu zobrazi...

Inak vsetky tieto premenovania pocitaca a skupiny som pochopil, avsak nepochopil som tu DNS priponu, respektive cely prideleny DNS nazov... v tych navodoch o nom neni nejako moc pisane a aj ked som cosim v pocitaci nasiel, ak to zmenim zmeni sa cely netbios nazov...


pon 20 zář 2010 06:46
Profil
Odpovědět s citací
Příspěvek 
Zdar funguje ještě toto ??
http://knvutbr.no-ip.org/
8)


úte 26 říj 2010 18:59
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte 08 zář 2009 17:28
Příspěvky: 553
Bydliště: Laugaricio
Odpovědět s citací
Příspěvek 
co tak vyskusat to?

_________________
FAST


stř 27 říj 2010 15:56
Profil
Ukecanej
Ukecanej

Registrován: čtv 22 črc 2010 12:01
Příspěvky: 158
Odpovědět s citací
Příspěvek 
Curuj
Vůbec se s ním nebav určitě dělá pro OSU.

Anonym:
Samozřejmě že to nefunguje a kdyby náhodou fungovalo, tak jsou tam zcela jistě sdíleny výhradně legální data.


stř 27 říj 2010 22:23
Profil ICQ
Odpovědět s citací
Příspěvek 
ak zabudnem heslo od kolejnet uctu

je nejaka moznost ako ziskat pristup k uctu spat?


stř 21 zář 2011 23:36
Odpovědět s citací
Příspěvek 
EFG píše:
ak zabudnem heslo od kolejnet uctu

je nejaka moznost ako ziskat pristup k uctu spat?

tos posral no


sob 24 zář 2011 22:31
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 77 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz