VUTRoom
http://student.vutbr.cz/forum/

tv na kolejích
http://student.vutbr.cz/forum/viewtopic.php?f=56&t=5894
Stránka 1 z 1

Autor:  Dana207 [ pon 28 kvě 2012 20:11 ]
Předmět příspěvku:  tv na kolejích

Ahoj mám problém s televizí na kolejích ještě minuly tyden mi šla, spoustim ji přez vlc, ted ji spustim a nic jen cerne okno vlc

Autor:  Curuj [ pon 28 kvě 2012 22:59 ]
Předmět příspěvku: 

za prvé - správne zaradiť tému - FIT s tým má pramálo spoločné
za druhé - Telka ide, akurát vypadol server. Spustiť telku ide cez VLC, kde je playlist a tam je SAP - návod

Autor:  reqi [ stř 03 říj 2012 13:01 ]
Předmět příspěvku:  Re: tv na kolejích

Zdravím,

je televize v současné době funkční? Nějak se mi nedaří rozchodit stránky a nejde mi to ani ve vlc playeru :( :| :rolleyes:

Děkuji

Autor:  Curuj [ stř 03 říj 2012 19:49 ]
Předmět příspěvku:  Re: tv na kolejích

Telka ide, web tiež. Overené práve teraz

Autor:  reqi [ stř 03 říj 2012 20:31 ]
Předmět příspěvku:  Re: tv na kolejích

mě to nejde, spouštěl jsem to přes všechny prohlížeče a hází mi to tohle:

Kód:
http://www.imghosting.cz/view-34Bez_n_zvu.png


nevím co s tím je, minulý rok mi to normálně šlapalo :(

ani ve vlc nic nemám:

Kód:
http://www.imghosting.cz/view-20Bez_n_zvu1.png

Autor:  Curuj [ stř 03 říj 2012 20:51 ]
Předmět příspěvku:  Re: tv na kolejích

Ak si na kolejích, tak si over, akého máš poskytovateľa internetu, telka ide len cez CESNET

Autor:  Návštěvník [ stř 03 říj 2012 21:07 ]
Předmět příspěvku:  Re: tv na kolejích

jsem na purkyňkách a poskytovatel je kolejnet... Není na to nějaký návod, jak na to?

Autor:  Curuj [ stř 03 říj 2012 21:16 ]
Předmět příspěvku:  Re: tv na kolejích

pre overenie poskytovateľa sa prihlás na https://www.kn.vutbr.cz/is2/ kde nájdeš Registrace Vašeho PC. Tam je napísané
Poskytovatel připojení k Internetu:
Musí tam byť onen cesnet. Tvoja IP adresa totiž nespadá do rozsahu kolejnetu.

Autor:  reqi [ stř 03 říj 2012 22:09 ]
Předmět příspěvku:  Re: tv na kolejích

aha tak chyba na mém příjimači. Žil jsem s vědomím, že jsem připojený přes cesnet, ale byl jsem připojený přes gts novera. Vyřešeno už to všechno jede jak má ;)

Autor:  reqi [ stř 03 říj 2012 22:14 ]
Předmět příspěvku:  Re: tv na kolejích

Díky moc za pomoc ;)

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/